Om oss

Hos Aquafrisk er aktivitet og bevegelse sentralt

Vi har erfart at mange trenger hjelp for å komme i gang med aktivitet av ulike grunner, og at de trenger en fysioterapeut som kan veilede dem slik at treningen blir optimal. For at du skal få maksimalt utbytte av treningen har vi maks 15 deltagere i hver gruppe. Dette gir fysioterapeuten en unik mulighet til å følge hver enkelt under hele timen. Hos oss trenger du ikke henvisning for å trene. Vårt mål er at hver eneste treningstime skal gi deg en positiv opplevelse og selvfølgelig gi deg fysisk trening tilpasset din kropp.

Følg oss på Facebook

Heidi Prøsch

Mensendieck utdannet fysioterapeut MNFF

Utdannet Mensendieckfysioterapeut ved Høgskolen i Oslo fra 1994. Jobbet i flere år på sykehuset i Tønsberg, medisinsk avd og intensiv. Var med på å starte trening for overvektige i basseng i samarbeid med ernæringsfysiologene på sykehuset. Ettårig videreutdanning i Pilates. Har siden 1999 jobbet med forskjellige type treningsgrupper, Mensendieck, Pilates, kondisjonstrening i vann, tilrettelagt gruppetrening for bedrifter og idrettslag, både barn og voksne. Offisiel zumbainstruktør 2010. Kurs i Dysfunksjoner i bekkenbunnen med Professor Kari Bø, 2012.

Ellen M. Ryeng

Fysioterapeut MNFF

Utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo fra 2003. Jobber som spesialfysioterapeut på Senter for sykelig overvekt, Helse Sør-Øst, Sykehuset i Vestfold. I Stokke kommune var hun med på å starte opp et friskverntilbud til Trim på Resept, Frisklivssentral. Ettårig videreutdanning i Pilates. Har lenge drevet forskjellige treningsgrupper for idrettslag og bedrifter. Kurs i Dysfunksjoner i bekkenbunnen med Professor Kari Bø, 2010. Offisiel zumbainstruktør 2010.

Josè Lopèz Falcòn

Fysioterapeut

Fysioterapeut utdannet i Tyskland og Spania. Bred erfaring fra pasient og gruppebehandling fra Norge og Gran Canaria. Josè har i mange år jobbet med å tilrettelegge ulike aktiviteter for både friske og pasienter. Han er opptatt av at det skal være kvalitet på treningen og øvelsene slik at treningen blir funksjonell og effektiv.

Emilie Andrea Bakke

Fysioterapeut

Fysioterapeut utdannet i Oslo fra 2016. Som fysioterapeut er hun opptatt av at alle skal finne en motivasjon og glede i å være aktiv, samtidig som aktiviteten/treningen er av god kvalitet og er tilrettelagt for hver enkelt.

Marta Skjeldal Grytnes

Fysioterapeut

Fysioterapeut utdannet fra Oslo i 1999. Jobbet som treningsveileder og gruppeinstruktør i mange år. Som fysioterapeut er hun opptatt av å gjøre aktivitet og trening gøy.

Elise Hillestad

Fysioterapeut

Fysioterapeut utdannet fra Oslo i 2011. Jobbet med rehabilitering, aktivitet og trening helt siden hun var ferdig utdannet. Elise vil at alle skal føle mestring i timene sine, og motiverer deg til å tøye grensene dine.

Silje Kristiansen

Fysioterapeut

Fysioterapeut utdannet i Oslo fra 2014, har jobbet som fysioterapeut i kommune og sykehus. Har erfaring med mange typer grupper, og trives godt med det. Som fysioterapeut er hun opptatt av å se hele mennesket, og har høyt fokus på å oppleve mestring gjennom bevegelse. Timene skal være morsomme og motiverende, samtidig som de skal gi en god treningseffekt.

Kamilla Freberg Lauritzen

Fysioterapeut

Kamilla er utdannet mensendieckfysioterapeut fra Høgskolen i Oslo i 2015. Hun jobber som fysioterapeut i Horten kommune med voksne. Hun har tidligere jobbet med forskjellige typer treningsgrupper som Mensendieck, kondisjon, styrke, balanse og bassenggrupper. “Som fysioterapeut er jeg opptatt av å gi brukerne kunnskap om egen kropp og at man skal oppleve glede og mestring gjennom bevegelse.”

Del dette