Trening er bra for oss, men i en jungel av tilbud kan det være vanskelig å velge. Hos oss kan du ikke velge mellom fryktelig mange ulike timer, men de timene vi tilbyr er vi derimot blitt fryktelig gode på. Og slik ønsker vi at du skal oppleve treningen hos oss, som god for deg. Alle som har pilatestreninger hos oss er fysioterapeuter i bunnen, og så har de i tillegg ekstra mye kurs og trening i å holde grupper, sette sammen øvelser og ikke minst gjøre øvelser slik at de passer for ulike kropper og “vondter”. Vi har den klassiske pilatesbiten med oss, men FysioPilates-tanken er at den også skal passe for vanlige folk. Og som fysioterapeuter er vi opptatt av den innsatsen som legges ned skal gli over i hverdagen. Så enten du ønsker å få bedre balanse, orke å gå i fjellet, ned på gulvet for leke med barn så skal vi finne øvelser som gjør at vi jobber mot din målsetning. Og om målsetningen din kun er å ha en time der du fokuserer på deg så er også det helt greit.

Men hva er egentlig så spesielt med FysioPilates? For oss så er det en styrketrening der du jobber med styrken innenfra og ut. Du får med deg bekkenbunn, magemusklene og pusten slik at du er tilstede i kroppen når du gjør øvelsene. Det betyr at du IKKE kan tenke på jobben, ungene, middagen eller andre ting når du trener, hos oss må du fokusere. Da kommer også ofte resultatene. Du kjenner hva du gjør, du lærer øvelsene, du kan gjøre litt hjemme og du får en mental pause. Dette er det som skiller det fra andre treninger synes vi. I tillegg som det gir deg bekkenbunnstreningen som du aldri får gjort ellers (og som vi er bittelitt opptatt av).

Høres dette ut som noe du vil prøve. Nytt introkurs starter 8. oktober og varer 3 tirsdager fra 20-21. Deretter kan du fortsette i en av våre ordinære pilatesgrupper.

Photo by Marten Bjork from Unsplash

Del dette