Nå er høsten her. Endelig vil noen si, eller kanskje du føler det helt motsatt. Høsten er uansett en fin tid for å lære seg noe nytt, eller komme i gang med kanskje en endring som du har tenkt på lenge. Dersom denne endringen gjelder bevegelse kan du lese videre. Dersom denne endringen gjelder maling, brettspill eller strikking må du google et annet sted. Bevegelse er nemlig det vi er gode på hos Aquafrisk. Bevegelse tenker du, holder det da? Må det ikke trenes om det skal bli noe resultat? Jo, det må det jo for så vidt, men resultat kan være så mangt. Vi opplever at resultat som mer energi, større mestring, mer fornøyd med seg selv, litt sterkere, litt mindre vondt, litt  mykere, litt bedre kontakt med egen kropp, litt nye opplevelser i forhold til hva kroppen klarer er resultat som de fleste er veldig fornøyd med. Det skal ikke alltid så veldig mye bevegelse til for å få de resultatene, og kanskje er det sånn at bevegelse blir noe bra, noe godt, noe vi unner oss fordi vi kjenner at det er hyggelig, sosialt, inspirerende og utfordrende å gå på trening. Vi ønsker at når du trener hos oss skal bevegelsen være et gode og ikke en straff. Slik at det blir lett å prioritere og gjennomføre, og da kommer også resultatene. Prøv oss, om bevegelse er endringen du søker i høst.

Del dette