Hos Aquafrisk kan du melde deg på trening i varmtvannsbasseng. Vi har grupper der fokus er å bli sliten, ikke bare plaske rundt, slik at treningen gir deg en dose med treningseffekt. For mange gjør vannets egenskaper at de kan jobbe hardere enn de klarer på land. I tillegg synes mange at det varme vannet er behagelig, og gir de en “mykere” kropp som holder seg bedre gjennom høst og vinter. Våre grupper er ledet av flinke fysioterapeuter som har som oppgave å gjøre treningen best mulig tilpasset for alle. De kan tilrettelegge øvelser dersom det er noe du ikke kan være med på, eller gi deg andre alternativer.  I tillegg skal de få ut potensialet ditt, kanskje få deg til å ytre det lille ekstra som du trodde at du ikke skulle klare. Målet er at du skal føle at det er en progresjon gjennom semesteret, at du klarer mer på siste trening enn på første. Da kommer gevinsten og mestringsfølelsen. Nå er det slik at få av oss går på trening kun for å få helsegevinst. Vi trenger noe mer. Vi trenger en heiagjeng, vi trenger humør, vi trenger litt latter. Derfor har vi faste grupper. Den faste gjengen møtes hver uke. Da blir det en heiagjeng, noen som lurer på hvor du er, noen som etterspør deg. Til og med noen som selger deg ved, eller gir deg gratis strikkeoppskrifter. Vi tror at det sosiale rundt våre grupper gjør at mange trives, og fortsetter år etter år. Og som kjent er det den aktiviteten som blir noe av som har effekt. Så en gang i uken fast gjennom et år blir en god dose aktivitet. I allefall mye mer enn der du går ut med 3 ganger i uken, men som bare holder i 4 uker før du blir støttemedlem.

Høres det spennende ut, og noe som du vil prøve ut?

Ta kontakt, vi har fortsatt noen ledige plasser på våre grupper.

Foto: Heather Ford, Unsplash

Del dette