Vi er et lite og personlig treningssted som holder til i Brattbakken på Kaldnes, Nøtterøy. Hos oss finner du et rikt utvalg av treningsgrupper som alle sammen er ledet av fysioterapeuter. Vi kjører kurs på alle våre grupper, det vil si at du melder deg på en eller flere faste grupper som du følger hver uke. Det er en fast fysioterapeut som leder gruppen og vi er aldri mer enn 14 stykker i timen. Det vil si at fysioterapeuten kan veilede og tilrettelegge timen for alle. På en måte blir det en personlig trening i gruppe, samtidig som du er trygg på at den som holder timen er kompetent og har kunnskap om både kroppe og bevegelse. Dersom du har en liten vondt eller skade kan du derfor trygt komme til oss, vi passer på at du ikke trener deg lenger inn i skaden, samtidig som du får tatt vare på resten av kroppen. De fleste som går hos oss er voksne. I tillegg har vi senior-grupper for deg som ekstra godt voksen, de er på dagtid. Våre tilbud er bassengtrening i varmtvannsbasseng, Pilates, Mensendieck, Styrketreningsgruppe for menn, Seniorgrupper og Zumba. Dersom du er usikker på hva du bør begynne med så ta kontakt så kan vi hjelpe deg med å finne det ut. Våre kurs starter opp i uke 34, så du har fortsatt litt tid på å bestemme deg. Men ikke vent for lenge, mange kurs har bare noen plasser igjen.

Del dette