Hos Aquafrisk har vi en zumbagruppe i uken, mandag kveld kl. 19. Dette er trolig verdens mest joviale zumbagruppe med voksne damer som rett og slett har det gøy. Vi har noen vanskelige trinn som alle sliter med, vi har noen vonde knær, vi har noen skuldre som må ta det litt med ro, vi har høy puls, og vi har det veldig gøy. Målet med denne timen er at vi skal oppleve treningsgleden, gleden ved å bevege seg til musikk. Vi har senket terskelen til at vi ikke må få til alt, men alle blir slitne og får god varme i hele kroppen. Men vi har plass til flere…..og vi er sikre på at det finnes mange damer som egentlig kunne tenke seg denne formen for trening, men som ofte ikke tør fordi de tror at alle er så flinke. Her har du oss. Kom og prøv, vi lover deg at du ikke føler på prestasjonspress, men en herlig følelse av bevegelsesfrihet. Og er det en ting som voksne damer bør ha mer av i trening så er det kanskje å kaste seg litt løs, danse og vrikke litt på hofta og gjøre de bevegelsene som hverdagen ikke gir oss. Send oss en mail på post@aquafrisk eller ring på 95 00 32 00, eller rett og slett møt opp neste mandag kl. 19 hos Aquafrisk i Brattbakken 1 på Nøtterøy (vis à vis Europris).

Del dette