Jo, nå skal du høre.

Når du er voksen eller godt voksen trenger de fleste litt styrketrening. Og det er ofte den treningen som vi ikke får gjennomført på egenhånd. Pilates er styrketrening.

Men når man er voksen eller godt voksen har også kroppen noen “rynker” på innsiden som gjør at tunge vekter, høyt tempo og lite kontroll ikke passer lenger. Da er det fint å kunne gjøre styrketrening der man blir korrigert, øvelser blir tilrettelagt og du får trent det du skal. Nemlig ut og vekk fra vondter og dårlige mønstre, og inn i noe bedre. Det får du hos oss.

Mange ut i verden tenker at alt fungerer bedre bare jeg blir litt sterkere. Hos oss tenker vi at veldig mye fungerer bedre dersom du blir litt mykere, og får et bedre samspill i kroppen. Har du for eksempel en stillesittende jobb foran PC, ja da er det fint å jobbe ut av det mønstret slik at du ikke stivner i en “lut holdning”. Har du en “kranglete rygg”, men ikke en diagnose, da hjelper det ofte å løse opp i de “kranglete” musklene.

Alt dette får du i Pilates fordi vi har ulike øvelser hver eneste time du trener, vi tilrettelegger, vi koser oss med å investere i riktig trening, vi er fysioterapeuter med videreutdanning som synes det er gøy å se at voksne og godt voksne damer blir sterkere og mykere. Prøv oss på et introkurs, og se hvordan det er.

Del dette