Er du voksen, et sted mellom 40 og 60år, men ikke finner deg helt til rette på et treningssenter? Prøv en av våre styrketreningsgrupper på onsdager med fysioterapeut Emilie. Emilie har en gruppe for damer kl. 18 og en for menn kl. 19.15. Her får du god styrketrening, med litt balanse blandet inn. Dette er et flott supplement dersom du er relativt aktiv fra før, men mangler styrketreningen som begynner å bli litt viktigere når man er voksen. Emilie jobber som fysioterapeut og kan derfor tilrettelegge for deg dersom du har noen vondter/skavanker som du må ta hensyn til. Samtidig kan du bruke kompetansen til Emilie dersom du har noe som du ønsker å bli bedre på. Vi liker at våre kunder utfordrer oss, og deltar aktivt i gruppen. Men det er helt lov å bare gå på trening fordi det bare kjennes så innmari godt ut etterpå. Dersom dette høres litt spennede ut så send oss en epost: post@aquafrisk.no eller ring 95 00 32 00. Vi kan nevne at disse gruppene også har det ganske gøy på trening, det skjer nemlig når den sammen gjengen møtes uke etter uke.

Del dette