Dersom du har lyst til å komme i gang med trening kan du starte hos oss. Vi ønsker å være et sted som ikke gir deg dårlig samvittighet fordi du kanskje er i dårlig form, eller har hatt flere år uten trening. Hos oss kan du starte der du er, og så er det vårt ansvar å tilpasse treningen slik at den passer til deg og din kropp. Derfor møter du alltid en fysioterapeut som leder timen, og du får korrigering og veiledning underveis i timen. Vi har mange ulike timer, både på dag, ettermiddag og kveld. Velg det tilbudet du har lyst til, ikke det du burde. Livet er fullt av “burder”, så trening kan faktisk være en av de tingene der du kan velge det du har lyst til. Kanksje er det en time trening i varmtvann, eller å danse zumba, eller endelig å få en rolig trening der du får en pause fra kjas og mas. Ta gjerne en prat med oss dersom du synes det er vanskelig å velge. Hele timeplanen finner du på nettsiden vår www.aquafrisk.no, og du kan lett sende oss en forespørsel. Vi starter opp i uke 2, og hos oss betaler du kun for den timen du melder deg på. Det betyr at du får en fast tid å forholde deg til, vi kan navnet ditt, eventuelle “vondter”, og du blir en del av en sosial treningsgruppe. Vi retter oss mot den voksne delen av befolkningen så det betyr at her trener voksne damer og menn. Og er du ekstra voksen, så har vi egne seniorgrupper på dagtid.

Del dette