Et år er gått siden vi ønsket god jul forrige gang. Den gangen var det med nyheten om at vi skulle flytte. I år er det godt å vite at når 2019 kommer vi er vi trygt etablert i Brattbakken. Dette året har vært spennende, slitsomt og lærerikt. Vi har funnet ut at det vi holder på med må være ganske bra siden stort sett alle kundene våre fulgte etter oss, og flere nye har kommet til. Det er vi selvfølgelig veldig glade for, det er tross alt det som er hovedgrunnen til at vi kan drive med det vi gjør. Nå ser vi frem til å bruke ennå mer energi på å bygge oss opp samtidig som vi holder på det personlige og nære i gruppene våre. Vi ønsker å være annerledes enn et treningssenter, samtidig som vi er et treningssted for friske folk som har en vondt eller to. Vi gleder oss til å fortsette med de vi liker, nemlig at du skal glede deg til å gå på trening hos oss.

God jul, vi ses i 2019

Og ønsker du å glede deg til å gå på trening, men har ikke prøv d oss. Gjør det! Vi er på kontoret onsdag 2.01.19 og starter opp grupper igjen fra mandag 07.01.19.

Del dette