Timeplanen for 2019 er nå klar, og den er veldig lik fjorårets for de som kjenner til den. Vi setter opp årets første Pilates-intro kurs torsdag 10 + 17 + 24.01 2019 fra 18.00-19.00. Dette kurset må alle som ønsker å trene Pilates hos oss igjennom. Det sikrer at du lærer de grunnleggende prinsippene slik at du får fullt utbytte av treningen når du trener i en “vanlig” Pilatesgruppe. Samtidig er det en litt mindre gruppe, så vi får blitt litt kjent med deg, og de eventuelle tilpasningene du trenger i treningen. Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle får trent på sitt nivå, uansett hvilken form kroppen er i. Dette gjelder selvfølgelig for alle våre grupper. Derfor møter du alltid en fysioterapeut som holder gruppen med den fagkunnskapen som skal til for å gjøre treningen riktig for deg. Skulle du ha noen spørsmål til oss, ikke nøl med å ta kontakt. Ofte kan en liten prat gjøre det litt enklere å finne riktig trening for deg. Vi er på kontoret til og med mandag 17.12.18, og svarer også på mail litt sporadisk etter det. Men i jula, da tar vi fri, og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme. Iallefall når det gjelder trening.

Del dette