Vi har et mål om at flest mulig skal vite om oss, og har derfor en liten reklamesnutt gående på Radio Tønsberg. Kanskje er det nettopp derfor du har klikket deg inn på nettsiden, for å lese mer om hva vi driver med og hvor vi holder til. Vi er et lite og faglig oppdatert fysioterapisenter som for det meste har ulike treningsgrupper. Nå er det slutt på at legen henviser til fysioterapi, du kan selv kontakt den du vil. Vi ønsker å være et skritt videre fra den tradisjonelle fysioterapibehandlingen, samtidig som vi er et alternativ til treningssenteret. Hos oss hjelper vi deg å finne riktig gruppe, slik at du skal få mest mulig utbytte av treningen. Du følger en fast gruppe hver uke, som et kurs frem til jul. Dette sikrer at vi blir kjent med deg, for det er den samme terapeuten som har gruppen. Vi kan tilpasse treningen til de som deltar, og utfordre deg på det du trenger å trene på. Dette tror vi er motiverende for deg, og målet er at det skal føles nyttig. At det du legger igjen av tid og penger hos oss faktisk gir deg en bedre hverdag. Og at treningen er sosial og ganske hyggelig så du kan glede deg til å komme hver uke. Vi har ulike grupper som Pilates og Mensendieck som er trening helt uten musikk, og med en terapeut som går rundt og korrigerer hele tiden slik at du lærer hvordan du skal utføre øvelsene. Styrke damer og herrer, er med litt musikk men med god instruksjon og oppfølging. Trening i basseng er en kondisjonstime i varmtvannsbasseng der du skal bli sliten og andpusten. Seniortimene har vi flere av og de fokuserer på funksjonelle øvelser, det du trenger for å ha en aktiv hverdag. Zumba er zumba, dans til herlige rytmer som gjør deg svett og sliten.

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss spesialkompetanse på bekkenbunnsproblematikk både for kvinner og menn. Dette er et stort felt som spenner fra blant annet lekkasjeproblemer, ereksjonssvikt, smertetilstander i underlivet, svak bekkenbunnsmuskulatur fra skader eller operasjoner. Dersom du ønsker å diskutere eller forhøre deg om vi kan hjelpe deg er det lettest om du ringer. Hos oss vil du møte noen som tar deg på alvor, og tør å snakke om det som for noen kan være vanskelig å sette ord på.

Og til slutt, hvor finner du oss: Brattbakken 1, vis à vis Europris på Nøtterøy, Ramdal.

Del dette