Er du ikke lengre i jobb, og kunne tenke deg å trene 1 eller 2 ganger i uken på dagtid sammen med andre pensjonister? Hos oss har vi flere grupper i uken som vi kaller seniorgrupper. Der er fokuset på funkjsonell trening, det vil si trening som gjør hverdagen og fritiden din lettere. Mange er flinke til å holde seg aktive, men trenger litt drahjelp for å få gjort unna styrke og balansetrening. Og det kan du få hos oss. Vi er fysioterapeuter som har lang erfaring i gruppetrening. Vi legger opp hver time slik at alle skal få ulike utfordringer, og ingen timer er like. Vi holder oss oppdaterte på kunnskap om trening, samtidig som vi kan ivareta ulike “vondter” du evetuelt sliter med. En stor bieffekt av våre grupper er at det er hyggelig og sosialt å trene. Vi har faste, små grupper der du blir en del av gruppen, og vi husker hva du heter når du kommer. Hver jul og sommer har vi hyggelige avslutninger for å feire vår egen innsats. Dersom dette høres ut som noe du vil prøve, så ring oss på 95 00 32 00 eller send en mail til post@aquafrisk.no. Vi håper å høre fra deg.

Del dette