Hos Aquafrisk starter alle nye pilatesdeltagere med et introkurs som går over 3 kvelder. Der får du en grundig innføring i prinsippene i Pilates: pust, aktivere og kjenne de grunnleggende øvelsene. Det er også en fin måte å bli litt kjent med hva Pilatestrening er, og hvordan det fungerer for deg. Hos oss har vi ikke musikk på Pilatestimene og fyisoterapeuten kommer rundt for å hjelpe deg med å få til øvelsene riktig. På den måten får du litt personlig oppfølging i hver eneste time du er med i. I og med at vi er fysioterapeuter som har timene kan vi finne alternativer dersom skader, vondter er en hindring, samtidig som vi kanskje kan hjelpe deg med å “komme litt videre”  og finne ut at du kanskje kan mer enn du tror.

Neste introkurs starter torsdag 18.10 kl. 18, og de neste gangene er torsdag 25.10 kl. 18 og tirsdag 30.10 kl. 20.

Del dette