Nå har sommeren vart lenge, og det er på tide å tenke på hva høsten skal inneholde. Hos oss har vi tenkt på det lenge allerede, og er klare for å ta i mot nye folk som ønsker å få til litt mer aktivitet og trening i sin hverdag. Derfor har faste grupper med fast fysioterapeut som følger deg gjennom hele sesongen. Det betyr at du må møte opp til samme tid hver uke, og noen venter på deg. Både fysioterapeuten, men også den gjengen du trener sammen med. Vi skal ha god trening hver eneste uke, men også god stemning. Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Vi har mange ulike tilbud, både kondisjonstrening i basseng, seniortrening for deg som er 70+ på dagtid, pilates, styrketreningsgrupper kvinner og menn, mensendicktrening og en zumbatime. Kanskje tenker du at det er sikkert for høyt nivå for meg, eller at du har en skade/vondt som gjør at du ikke kan komme i gang. Det er grunnen til at det er en fysioterapeut som holder timen. De kan tilrettelegge nivået, gi alternativer slik at alle opplever utfordringer og mestring. Mange opplever å få gjort unna den “kjedelige” styrke og bevegelighetstreningen som de aldri får gjort på egenhånd. Og at det til og med er ganske allright. Prøv oss, et treningssted for alle!

Del dette