Vi går inn i de to siste treningsukene før ferie, faktisk den siste uken for dere som trener på Sjølyst. De siste ukene har været vist seg fra sin beste side, og mange synes nok det har vært litt vanskeligere enn vanlig å prioritere trening. Mange har allikevel funnet veien til oss og det er vi veldig glade for. Nå er vi i full gang med å ta påmeldinger for neste sesong som starter mandag 20. august. Vi opplever at det er positivt å melde seg på til høstens trening, da vet dere hva dere har å gå til når sommerferien er slutt. Timeplanen vil se lik ut som i vår, så bare kikk på den dersom dere ønsker noe annet, eller dere er på jakt etter et personlig og kvalitetsbevisst treningssted. Eller og Heidi vil jobbe litt utover i juni for å få alt klart til oppstart før vi unner oss en velfortjent ferie. Det synes vi i allefall selv. En vår med mye endringer er over, og en flytteprosess som tok mye tid har falt på plass. Dersom du lurer på noe så ta kontakt, så håper vi at vi ser flest mulig de siste ukene også.

Del dette